KARPENDONKSE
HOEVE 
 

 


 


 

WELKOM
 

Geen “fusion” keuken, geen “kruisbestuiving”, maar een keuken die thuishoort in de “nieuwe wereld”. Gerechten met invloeden van zowel onze reizen naar het buitenland als van de Guest Chefs die in de keuken van het restaurant de scepter hebben gezwaaid. Achter elk geserveerd gerecht zit een apart verhaal en wat is leuker dan bij alles wat op tafel verschijnt het hoe en vooral het waarom te horen? Door het uitzicht over het park en de Karpendonkse Plas heeft u geen idee dat u eigenlijk midden in de stad zit. Voeg daarbij de ongedwongen ‘no nonsense sfeer’ toe en u begrijpt dat meer dan een miljoen gasten u voorgingen in het 46-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve.


 

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

MENU'S

Een 
Kreeft
Bereidingen van Kreeft, Pompoen Spaghetti, Vadouvan Vinaigrette

King Krab
Marshmallow van Komkommer, Zee-Egel Crème

Kabeljauw
Graved Lax Stijl, Aubergine, Paprika

Holsteiner
Dun Gesneden, Paddenstoelen, Umami Bouillon

Biet van de BBQ  (v)
Gemarineerde Bramen, Platte Peterselie Crème, IJs van Kriekenbier















Twee
Kreeftensoep
Van de Chef, Broodstengeltje, Saffraancrème

Sint Jakobsschelp
Gebakken, Eekhoorntjesbrood, Rettich

Patrijs
Roodpoot, Pastinaak, Münsterpuree, Eigen Jus

Langoustine
Aardpeer, Grapefruit, Lapsang Souchong

Eekhoorntjesbrood
'Pizza", Fryslaner, Parmezaan, Ganzenlever






Side dishes: lekker bij uw gerecht of om te "delen" à €8,25

Haricots Verts uit de Wok, Soja, Chili, Vegetarisch Gehakt

Gebakken Eendenlever

Truffel bij uw Gerecht
Drie
Griet
Gebakken, Ajo Blanco, Crème, Tomaat en Basilicum Vinaigrette

Snoekbaars
Tsume Bouillon, Prei, Aardappel Kussentjes

Hollandse Haas
Filet, Mosterd, Mini Herfstgroenten, Chocolade

Beef Wellington
Klassiek,  Saus van Gebakken Meloeskes

Kruidenpasta (v)
Canneloni, Groene Asperges, Schorseneren














Vier
Boerenkazen 
Honing van onze Buren, Bananenbrood (supplement € 5,25) 

Pompoen
Toffee, Duindoorn, Popcorn IJs

Karamel
Mousse, Chocolade, Pedro Ximenez IJs

Soufflé (15 min.)
Peperkoek, Anijs, Vanille IJs, Boerenjongens

Ganzenlever
Suikerbrood, Kummel, IJs van Kweeperen

Karpendonkse Hoeve Signatuur menu
Laat u verrassen door het Signatuur Menu van de Chef. Hij bereidt met zoveel mogelijk seizoensproducten specialiteiten uit "de keuken van de nieuwe wereld".
5 gangen € 74,50
Begeleidende wijn per glas € 8,50.
Heeft u speciale dieetwensen of allergieën, 
laat het ons dan even weten.
Wilt u zelf uw menu samenstellen? 

De keuze is aan u! 
2 gangen naar keuze € 49,50
3 gangen naar keuze € 61,00
4 gangen naar keuze € 71,00
Ingrid van Eeghem 
Rob van der Veeken    
  

KERSTMENU

  • Text Hover




Beste gasten en vrienden van de Karpendonkse Hoeve,

Zorgvuldig geselecteerde heerlijke gerechten, een uitgelezen assortiment bijpassende wijnen, 
een omgeving die helemaal is omgetoverd door prachtige eindejaars-versieringen en 
een team van medewerkers dat er alles aan zal doen om van uw Kerstlunch of Kerstdiner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. deze ingrediënten zijn een garantie voor een fantastisch Kerstfeest bij ons.

U kunt reserveren voor de Kerstlunch op eerste Kerstdag en voor het Kerstdiner op 
eerste en tweede Kerstdag. Tijdens de lunch op eerste Kerstdag is voor onze jongste gasten 
weer een Kerst-Nanny aanwezig.

Wij kijken er naar uit u in ons restaurant te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,
Ingrid van Eeghem
LUNCH
1e Kerstdag aanvangstijd 12.30 uur


Bereidingen van Langoustines en Pompoen,
Vadouvan

Tarbot, Ganzenlever, Ravioli, 
Eekhoorntjesbroodsaus

Hertenkalf, Vijgen, 
Cabernet-Vijgen Reductie

A Touch of Gold


Prijs per couvert €82,50
Wijnarrangement €40,50
DINER
1e & 2e Kerstdag aanvangstijd 19.30 uur


Bereidingen van Langoustines en Pompoen,
Vadouvan

Tarbot, Ganzenlever, Ravioli,
Eekhoorntjesbroodsaus

Sint Jakobsschelpen, Brussels Lof,
Hazenpeper

Hertenkalf, Vijgen,
Cabernet-Specerijen Reductie

A Touch of Gold

Op 2e Kerstdag is reserveren vanaf
18.30 uur ook mogelijk


Prijs per couvert €98,50
Wijnarrangement €50,00
KIDS
DIY Winter Pokébowl

Christmas Cracker gevuld met
"Pixel Farming" Groentjes en Gevogelte,
Oosterse Dip

"Jill kan alles koken
Wrap met Rundvlees, Partyfrietjes en 
Chipotle Mayonaise

Ongeklutste Appelflap

Vanzelfsprekend is ook onze
Kerst Nanny aanwezig


Prijs per couvert €38,75

EINDEJAAR “LAATSTE LOODJES” DINER

Een compleet 4 gangen menu met culinaire hoogstandjes van het afgelopen jaar komt op deze laatste "Keukendag" van 2019 voorbij in de Karpendonkse Hoeve.
De eerste gang wordt wel héél speciaal. Een "Fruits de Mer" topper met het beste dat de zee te bieden heeft. Laat u verrassen!

Natuurlijk houdt de Karpendonkse Hoeve rekening met speciale wensen en mocht u geen liefhebber zijn van een bepaald gerecht: geen probleem.
Chef Rob van der Veeken en zijn medewerkers toveren met plezier iets anders voor u op tafel.


A R R A N G E M E N T

Aperitief, 4 gangen menu, begeleidende wijnen en mokka

Prijs: €87,50

PARKLUNCH

  • Text Hover



Vanaf medio mei tot eind november een speciaal 3 gangen “PARK” lunchmenu bij Michelinrestaurant de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. Speciale gelegenheid, werkoverleg, iets te vieren of gewoon “zomaar” met een goede vriend(in) of familie? 
Wat is leuker dan lunchen met heerlijke gerechten (zie de voorbeelden) en een prachtig uitzicht vanuit de serre over het park en de Karpendonkse Plas? 
Drie gangen met amuse: € 35,00 per couvert (dinsdag t/m vrijdag).


RESERVEREN
 
Wilt u reserveren in ons restaurant?
Vul het formulier in voor een online reservering, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.
T +31 (0)40 281 36 63
info@karpendonksehoeve.nl 

 


Openingstijden:
Lunch van dinsdag tot en met vrijdag
12.00 uur tot 14.00 uur.
Diner van maandag tot en met zaterdag
18.00 uur tot 21.00 uur.


Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? 
Laat het ons tevoren even weten.


 


 

CADEAUBON

 


Adres: Sumatralaan 3, 5631 AA Eindhoven

NEEM CONTACT OP

Indien u nog vragen of suggesties heeft neem gerust contact op!