Sumatralaan 3 5631 AA Eindhoven +31 (0)40-281 36 63
RESTAURANT
DE
KARPENDONKSE
HOEVE 
 

 

 

WELKOM
 

No “fusion” kitchen, no “kruisbestuiving”, maar een keuken die thuishoort in de “nieuwe wereld”. Gerechten met invloeden van zowel onze reizen naar het buitenland als van de Guest Chefs die in de keuken van het restaurant de scepter hebben gezwaaid. Achter elk geserveerd gerecht zit een apart verhaal en wat is leuker dan bij alles wat op tafel verschijnt het hoe en vooral het waarom te horen? 

Door het uitzicht over het park en de Karpendonkse Plas heeft u geen idee dat u eigenlijk midden in de stad zit. Voeg daarbij de ongedwongen “no nonsense sfeer” toe en u begrijpt dat meer dan een miljoen gasten u voorgingen in het 44-jarig bestaan van de Karpendonkse Hoeve.

 

 

 

Facebook Posts

Nog een maandje en de “Vegetarische Restaurantweek “ begint bij de Karpendonkse Hoeve (5 t/m 10 maart) met zowel een Veganistisch als een Vegetarisch "Luxe 4 gangen-diner" (€ 40,00) en een "Luxe 5 gangen-diner" (€ 50,00). Hierbij 'n indruk van gerechten (geen desserts) zoals de laatste tijd bij de Karpendonkse Hoeve geserveerd. Geen zorg, natuurlijk zijn er wel prachtige desserts bij de diners. Reserveren is nog mogelijk. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Een tweetal creaties uit de keuken van de Karpendonkse Hoeve. Bovenaan is een van de nieuwe vegetarische gerechten te zien: Aardappel Blini, Vadouvan, Bieslook, verschillende Bloemkool Bereidingen. Linksonder: Kalf Zwezerik, Tortellini van Cevennes Ui, Roodlof, Saus van "Lebanese Baharat". ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Twee heerlijke Coquille gerechten uit de Karpendonkse Hoeve keuken staan klaar om te worden geserveerd. Gebakken Coquilles, diverse Bloemkool-soorten, Macadamia Nootjes en (rechtsboven) Gemarineerde Coquilles met Rode Biet en Vadouvan. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Op 14 februari serveert de Karpendonkse Hoeve 'n speciaal “That Special Someone” menu. Vier gangen inclusief een glas roze bubbels. Natuurlijk zorgt chef Rob ook voor een bijzonder “Dessert for Two”. Reserveren is nog mogelijk. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Een tweetal innovatieve gerechten van Chef Rob van der Veeken uit de nieuwe kaart van de Karpendonkse Hoeve.
Boven: Snoekbaars, Gekonfijte Prei, Aardappel Kussentjes, Samurai Essigtonikum. Het geheel wordt geserveerd met Tsume Bouillon.
Onder: Kwartel, Oeuf en Meurette, Gekonfijte Kwartelpootjes, “Fladderfarm" Eitjes gepocheerd in Rode Wijn, Hollandaise Schuim. Dit gerecht is vernieuwend én een ode aan de traditionele Bourgondische keuken.
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook
  • Text Hover
Verleid op 14 februari jouw



'Special Someone'



Glas roze bubbels,
4 gangen incl. dessert 'To Share'

€65,00

MENU'S

Koude gerechten
Aardappel Blini (v)
Indiase Kruiden, Romanesco, Vegetarische Kaviaar

Creuzes  
Oesters Japans Geïnspireerd, 
Licht Gegaard, Soja, Bosuitjes
  
Ganzenlever
Terrine, Pata Negra, Sjalotten Jam, 
Tutti Frutti Brioche

Knolselderij (v)  
Van de BBQ, Gebakken Uitjes, Knolselderij Bouillon 

Sint  Jakobsschelp
Noorse, Hazelnoot, Bloemkool, Vadouvancrème 

Wijngaardslakjes 
Gemarineerd, Schorseneren,
Frisse Koolrabi, Tonen van Koffie

Warme gerechten
Blinde Vink (v)
Eryngii, Witlof, Mierikswortelsaus

Bresse Duif
Appelstroop, Koolraap, Spitskool, Ganzenlever IJs, Rode Wijnsaus 

Kreeftensoep
Van de Chef, Broodstengeltje, Saffraancrème 

Kwartel en "Oeuf en Meurette"
Gekonfijt, Gepocheerd "Fladderfarm" Eitje, Zilveruitjes, Kaantjes,
Rode Wijnsaus   

Lakenvelder Entrecote
Biet, Zuring, Aardappel Kussentjes, Garam Masala Jus

Langoustine
Aardpeer, Grapefruit,
Lapsang Souchong Schuim 

Snoekbaars
Prei, Tsume Bouillon,
Samurai Essigtonikum

Tarbot
Noordzee, Roomboter, Zuurkool,
Jabugo, Gevogeltejus

Desserts
Boerenkazen 
Honing van onze Buren, Brood van Wim (supplement € 5,00) 

Herfstdessert 
Pompoen, Kastanje, Duindoorn, Sorbetijs van Gember, Dennen Gel 

After Eight 
Pure Chocolade Mousse, After Eight Krokantje, Tutti Frutti, Chocolade-Mint IJs 

Peperkoek Souffle 
Mandarijn, Tonka Bonen IJs 

Karamel & Bananen Reep 
Mousse, Gekaramelliseerde Banaan, Gezouten Pinda- Karamel Crumble, Yuzu IJs

Karpendonkse Hoeve Signatuur menu

Herkenbaar maar natuurlijk in een eigentijds, vernieuwend jasje. 
U heeft de keuze uit een 3, 4, 5 of 6 gangen menu.

3 gangen € 52,50
4 gangen € 62,50
5 gangen € 72,50
6 gangen € 82,50


Begeleidende wijn per glas € 8,50

Heeft u speciale dieetwensen of allergieën, 
laat het ons dan even weten.
Wilt u zelf uw menu samenstellen?

De kaart is niet onderverdeeld in voor- en hoofdgerechten.  
We maken elk gerecht zowel als voor-, tussen- of hoofdgerecht.  

De keuze is aan u! 
2 gangen naar keuze € 47,50
3 gangen naar keuze € 59,00
4 gangen naar keuze € 69,00
Ingrid van Eeghem 
Rob van der Veeken       
Reserveren
 
Would you like to book a table in our restaruant?
Vul het formulier in voor een online reservering, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.
T +31 (0)40 281 36 63
info@karpendonksehoeve.nl 

Openingstijden:
Lunch van dinsdag tot en met vrijdag
12.00 uur tot 14.00 uur.
Diner van maandag tot en met zaterdag
18.00 uur tot 21.00 uur.

Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? 
Laat het ons tevoren even weten.

 

SFEERIMPRESSIE
 

 

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
CADEAUBON
 

 

NEEM CONTACT OP

Indien u nog vragen of suggesties heeft neem gerust contact op!